Възможности за израстване в БТЛ Индъстрийз с безплатни вътрешнофирмени обучения

БТЛ Индъстрийз

Проспериращите компании по цял свят си приличат по една много важна характеристика – те оценят важността на човешката сила като фактор за успех и инвестират в подобряване на квалификацията и уменията на своите служители.

БТЛ като работодател

БТЛ Индъстрийз като работодател в България се нарежда сред най-добрите примери за ползите от вътрешнофирмените обучения както за работниците, така и за работодателя. Фирмата работи с най-новите технологии в областта на медицинската апаратура и именно затова е от изключително голяма важност служителите да познават съвременните технологии, тенденции и промени.

БТЛ организира както програми за обмен на опит и подобряване на квалификацията на служителите в международна среда, така и вътрешнофирмени обучения, които дават възможности на работниците да надградят знанията си и дори да променят специализацията и отдела, в който работят.

Компанията се старае да осигури най-качествено обучение за служителите, като за целта си партнира с университети и специалисти в конкретната област в създаването и провеждането на учебните програми.

Какви са ползите от вътрешнофирмените обучения?

  • Безплатно качествено обучение. Новопридобитите умения и квалификации откриват много възможности за развитие в кариерата.
  • Обученията са съобразени с работните дни. Служителите могат да посещават курсовете в извън работно време.
  • Възможности за изграждане на кариера. Подобряването на квалификацията и уменията е важна стъпка в изкачването в йерархичната структура на компанията. Новите знания дават увереност на служителите да кандидатстват за позиции на по-високи нива след завършване на обучението.
  • Вътрешнофирмените обучения носят големи ползи и за компанията. Програмите са изцяло съобразени с нуждите от кадри във фирмата. Свежият поток от служители, с подобрени знания и квалификации дава силен тласък в развитието в дългосрочен план.

Грижата за служителите създава силна връзка на доверие и лоялност между компанията и работниците.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*