Бизнес консултант

Възможности за израстване в БТЛ Индъстрийз с безплатни вътрешнофирмени обучения

БТЛ Индъстрийз

Проспериращите компании по цял свят си приличат по една много важна характеристика – те оценят важността на човешката сила като фактор за успех и инвестират в подобряване на квалификацията и уменията на своите служители. БТЛ като работодател БТЛ Индъстрийз като работодател в България се нарежда сред най-добрите примери за ползите от вътрешнофирмените обучения както за работниците, така и за работодателя. ... Продължава »

5 идеи за успешни бизнес начинания

бизнес

Искате да започнете бизнес? Нищо по-лесно от това. Въпросът обаче е как да направите бизнеса си печеливш. В днешно време инвестирането в успешни бизнес начинания е доста трудоемка задача. Предлагаме ви обаче 5 възможности да развиете успешен бизнес и да откриете собствена пазарна ниша. Моден дизайнер Добрият гардероб е от голямо значение за всяка жена от най-ранна детска възраст. Освен ... Продължава »

Как да стартираме малък ресторант?

Ресторант

Стартирането на собствен бизнес е задача с много неизвестни, а понякога добрият бизнес план, може да се окаже недостатъчен, особено, ако искате да отворите ресторант. Но ако се възползвате от предимствата на мястото, което сте избрали за бизнеса си, е възможно да успеете да развиете вашето начинание. Предлагаме ви полезни 7 съвета, които могат да ви помогнат в развитието на вашия бизнес. 1. ... Продължава »

Интелигентни и лесни начини за привличане на клиенти

Привличане на клиенти

Трябва да намерите перспектива за продажби, но не знаете от къде да започнете? Използвайте следните съвети за намиране на правилните хора в целевия пазар. За твърде много хора в бизнеса, търсенето на клиенти е като риболова с въдица и стръв. Те знаят, че хвърлят ли стръвта ще привлекат внимание, но това с което не са наясно е , че стръвта ... Продължава »

Как да избегнете най-големите грешки по време на интервю за работа

Грешки по време на интервю

Можете ли да вършите тази работа? Искате ли работата? А подходящи ли сте за нея? Това са трите най – важни въпроса, чийто отговори трябва да знаете подготвяйки се интервю. Освен това съществуват и други „подводни камъни“, които трябва да избягвате, ако целта ви е да заемете мечтаната позиция в тази фирма. Запознайте се с тях в следващите редове. Показвате ... Продължава »

Кои бизнес идеи наистина си струват в наши дни

Бизнес идеи, които си струват

Сложният въпрос относно потенциала на една бизнес идея Не съм сигурен, че някой има отговор на някой от тези въпроси. Това е така, защото в търпящото постоянни промени време, в което живеем, е трудно да се предвиди кое начинание би донесло успех и кое не. Бързонасищастият се пазар е поредната предпоставка за непредвидимостта на потенциала на която и да бизнес ... Продължава »