Бизнес идеи в примери

Ръчни изделия от прежда, плат или дърво – превърнете хобито си в успешен бизнес

Обичате ли да творите? Ръчно изработените продукти са истински хит на пазара, а крафт изделията набират все по-голяма популярност. Без значение дали украсявате саксии с декупаж, изработвате саморъчно изплетени чанти или бижута, интересът към тези изделия не намалява. Имате фантастична възможност да превърнете изделията си в успешен бизнес, който да ви носи добри доходи, докато правите това, което обичате. Как ... Продължава »

Няколко успешни идеи за собствен бизнес

мебели по поръчка

Те започват съществуването си като малки работилнички, но постигат феноменален успех. Някои от водещите компании в света са направили първите си стъпки благодарение на креативните идеи на създателите си. Предлагаме на вниманието ви примери за няколко от най-успешните бизнес компании в света, както и как успяват от обикновени работилнички да се превърнат в бизнес гиганти и да стигнат до върха. ... Продължава »

Малки бизнес идеи за вашето бъдещо професионално развитие

Професионално развитие

Как младите хора да приложат бъдещите си бизнес идеи? Младите и тъкмо завършващи професионални кадри със сигурност се чудят как точно да осъществят бъдещите си замисли и идеи. Настоящата статия ще хвърли малко светлина по въпроса. Ако сте твърде неопитни и не знаете къде да положите началото, то изготвянето на списък с полезни съвети и добър бизнес план е едно ... Продължава »

Шантави, но сполучливи бизнес идеи

Шантави бизнес идеи

Всеизвестен факт е, че в основата на всеки успешен бизнес стои дадена бизнес идея. Брилянтността на някои от тях си „личи от километри“, докато в други бизнес идеи е нужно да се вгледаме от много близка дистанция за да прозрем някакъв потенциал за успешно развитие в бъдеще. Бизнес идеи от ново поколение Продажба на ДНК снимки Двама добри приятели, единият ... Продължава »