Бизнес идеи в начална фаза

Да купите бизнес или да създадете свой собствен

Да купим или да създадем

Вземането на решение дали да закупите вече съществуващ бизнес или да започнете свой собствен се свежда най – общо да три неща: Какъв опит имате? С какъв вид бизнес искате да се занимавате? Достатъчно отворени ли сте към финансови рискове? Ако имате точни и ясни отговори на тези въпроси вече сте наясно дали ще продължите с четенето или ще отворите ... Продължава »

Как да рекламираме нашите бизнес идеи?

Как да рекламираме идеите си

Най-практичните методи да популяризираме бизнес идеи Ако сте млад и много предприемчив човек, вие със сигурност ще искате да направите бизнеса си успешен и доходен. Това може да стане единствено чрез добра реклама, от която да се възползвате. Рекламата е един от най-скъпите и искани продукти по целия свят. Не във всички случаи обаче, човек би могъл да си позволи ... Продължава »

Работа с партньори при разработката на бизнес идеи

Създаване на бизнес с партньори

Как да намерите баланс с колегите при изготвянето на вашите бизнес идеи? Работата в екип е колкото приятна и стимулираща, толкова и натоварваща и отговорна. Ако сте млад предприемач, тепърва разработващ собствените си планове, трябва да си съберете надежден и добре подбран екип. Той ще ви помага изключително много в работата. Подходящият работен колектив е вашата дясна ръка и сигурност ... Продължава »

Стеснете периметъра в търсене на следващата бизнес идея

Търсене на следваща бизнес идея

Когато тепърва навлизате в бизнеса, може да изпитвате страх от това да ограничите целевия си пазар, защото това води до сценарий, при който губите част от вашата клиентска база. Но ако предварително определите неговите нужди, то вие може така да изградите продукта или услугата си, че да отговаря точно на това, което потребителите търсят, превръщайки вашата бизнес идея в перспективна. ... Продължава »

Формиране на бизнес идеи и действията след това

Формиране на бизнес идеи

Началото на всеки бизнес започва от една проста идея. Около нея се формира цялостната представа за развитието на вашия новоизмислен бизнес. За да се изгради обаче цялостната картинка за бъдещия ви проект, трябва да измислите още една група от сполучливи бизнес идеи, които да са наистина ефективни и да имат съществен принос в изграждането му. Лошата новина е, че дори ... Продължава »